Csodás December

Az év utolsó hónapjába is beléptünk már, mely talán az egyike a legcsodálatosabb hónapoknak. Hisz a december egy igazi ünnep hónap, az elején a Mikulás, a vége felé pedig a Karácsony és a Szilveszter. Lehetne ennél jobb, szebb, csodásabb?

Szerintem nem vagyok egyedül azzal, hogy a karácsonyi kedv és készülődés már novemberben elkezdődik. Igaz megkésve bár, de elkezdek egy ilyen decemberi készülődős sorozatot melyben lesz mindenféle amibe az ember csak bele tud gondolni.

Fogunk sütni, főzni, dekorálni és természetesen az ajándék ötletek sem maradhatnak el. De azért tegyük hozzá, hogy a karácsony lényege nem az ajándékozás hanem az, hogy együtt lehetsz azzal illetve azokkal akik fontosak számodra! Az csak egy kis plusz az egészhez, hogy kedveskedsz szeretteidnek néhány aprósággal.

,,Jobb adni mint kapni!"

Visszatérve a decemberi tevékenykedési tervekre, sok mindent akarok csinálni, ahogy mondtam már süteményeket sütni, főzni, karácsonyi jellegű italokat alkotni, dekorációt, ajándékot készíteni. És természetesen ezt mind leírni, illetve képekben, videókban megmutatni nektek.

Remélem felkeltettem az érdeklődéseteket. Kövessétek a blogot, hisz nap mint nap próbálok új, különleges dolgokat megosztani veletek a virtuális világon keresztül! :) :)

tumblr_neqbh2ccyv1u34n8vo1_500.jpg