Az egyszerűségen túl...

A blogon egy olyan téma indul most útnak amely a személyiségem egy másik oldalát mutatja be nektek. Ahogy a cím is sugallja ez egy olyan téma lesz ami túl mutat az egyszerűségen és egy kicsit az extrém, hihetetlen irányba tereli a gondolatokat. 

Biztos most kíváncsi vagy, hogy ugyan miről lehet szó...hát most akkor elmesélem neked!

1-2 éve jött egy olyan gondolat, hogy az alap sminkelésen kívül nagyobb mértékben is érdekel a dolog. Ezért neki álltam próbálkozni, hogy az úgymond egyszerű sminkeken kívül tudok-e valami feltűnőbbet alkotni. Konkrétan tehát olyan sminkeket kezdtem el alkotni amelyek az extrém kategóriába tartoznak, konkrétan nevezhetnénk ezt a témát már maszk készítésnek is.

Lényegében ebbe az egészbe azért kezdtem bele mert szeretném ha ezt a fajta tapasztalataimat, tudásomat felhasználhatnám a karrieremben is. 

Lényegében amatőrnek számítok mert nem végeztem ezzel kapcsolatban semmilyen fajta tanfolyamot vagy iskolát.

Célom ezzel az új témával az, hogy megmutassam nektek a sokrétű kreativitásomat illetve, hogy megismerjetek milyen is vagyok és, hogy mik azok amik érdekelnek. 

Természetesen az ízvilág finomságok téma ugyanúgy megmarad nem fog a feledésbe merülni. De valljuk be kell a változatosság. 

Ez a téma a szívemhez nagyon közel áll és arra törekszem, hogy minél tökéletesebben alkossam meg a különböző stílusú / témájú maszkokat / sminkeket. 

Remélem érdekelni fog titeket ez a téma, és őszinte véleményeteket várom e-mailben : vanidanilla@gmail.com-ra vagy a facebook oldalamon keresztül : Byvaníliadanília néven megtaláltok. 

Ízelítőnek pedig itt van néhány fotó az néhány eddigi munkámról.

Sziasztok!!

page.jpg